Kant-en-klare traktaties

Er zijn genoeg momenten waarop we mogen trakteren: een verjaardag, geboorte, schoolwissel, misschien wel een bedankje voor de juf of meester. Hier heeft De Trakteersjop iets handigs voor bedacht, namelijk: traktaties die geheel kant-en-klaar zijn. Waarom zouden we het onszelf moeilijker maken als het juist ook makkelijker kan? Voor kant-en-klare kindertraktaties ben je hier aan het juiste adres!

Online kant-en-klare traktaties bestellen

Hoe en wat kun je bestellen? Op deze pagina staan allerlei verschillende traktaties die kant-en-klaar te bestellen zijn. Er zijn verschillende soorten, zoals snoepzakjes, gevulde bekers, push-pops of een kant-en-klare traktatie voor de juf of meester. Op steeds meer scholen is gezond trakteren tegenwoordig verplicht. Ook daar is aan gedacht met speciale gezonde traktaties. Lactose vrij trakteren? Dat is ook mogelijk. Er is genoeg keuze dus, handig! Je kunt de kant-en-klare traktaties bestellen in onze Sjop, maar ook is er de mogelijkheid om ze af te halen.

Goedkope kant-en-klare traktaties kopen

Er is een verschil tussen een luxe snoepzakje en een kant-en-klare traktatie. Traktaties kunnen soms best prijzig zijn en daarom zijn er ook goedkope kant-en-klare traktaties. De prijzen verschillen namelijk per traktatie en daardoor is er voor ieder wat wils, onze goedkoopste kant-en-klare traktatie is al te bestellen vanaf €1,- per stuk. Makkelijk, feestelijk én voordelig trakteren met De Trakteersjop!

Een greep uit ons assortiment

Scroll naar top