Verzenden en Betalen

Informatie over verzendingen en betalingen

Bestellingen Nederland

De bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Kom je de bestelling afhalen dan is dit mogelijk op de dag na het plaatsen van de bestelling. Wij nemen contact met je op om een tijdstip te bepalen. Heb je een spoedbestelling en kom je de bestelling afhalen dan kun je altijd contact opnemen of het diezelfde dag nog mogelijk is.

De verzending gaat via DHL en de verzendkosten bedragen 5,75 euro.

Wij kunnen geen garanties geven met betrekking tot de levertijd van DHL. Wij kunnen dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor een vertraging in de levering. DHL streeft naar een levering de dag na afgifte. In de meeste gevallen gebeurd dit ook maar helaas komt het ook een enkele keer voor dat de levering vertraagd is. Bestel dus op tijd.

Bestellingen die verzonden worden kunnen via IDEAL betaald worden. Bestellingen die afgehaald worden kunnen via IDEAL of gepast contant betaald worden.

 

Bestellingen België

Verzenden naar België is ook mogelijk. De verzendkosten zijn € 11,75. We verzenden met DHL en de levertijd is 2-3 werkdagen. Let op! Levering vindt alleen plaats op werkdagen.

Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Wij zitten op ongeveer 24 km van Hamont-Achel.

Wij kunnen geen garanties geven met betrekking tot de levertijd van DHL. Wij kunnen dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor een vertraging in de levering. DHL streeft naar een levering binnen 2-3 werkdagen. In de meeste gevallen gebeurd dit ook maar helaas komt het ook een enkele keer voor dat de levering vertraagd is. Bestel dus op tijd.

Betalingen kunnen worden gedaan via Bancontact.

Scroll naar boven
Scroll naar top